SERVEIS

Classes personalitzades de pilates. Es tracta de sessions individuals de pilates centrades únicament en els teus objectius i seguint un programa fet a mida per a tu. És l’opció ideal per a aquelles persones que vulguin optimizar el seu temps en aconseguir unes metes molt concretes, cerquin una atenció totalment individualitzada amb exercicis específics per a les seves necessitats o practiquin el mètode pilates com a part del seu programa de rehabilitació o recuperarió d’alguna lesió, així com a tractament per a una patologia en concret. Les sessions tenen una durada de 50 minuts.

Classes personalitzades de pilates en parella. Són molt similars a les classes individuals de pilates, però adaptades a les necessitats específiques de les dues persones practicants. És l’opció perfecte per a aquelles perpersones que volen practicar pilates amb la seva parella, amics, companys de feina… També per a aquelles persones que tenen una disponibilitat horària molt concreta. Les sessions tenen una durada de 50 minuts.

Classes de pilates a ‘terra’. Es realitzen els exercicis del mètode Pilates dissenyats per practicar sobre un MAT (matalàs) amb l’adjuda de material específic per a pilates. Són classes dirigides en grups molt reduïts, la qual cosa permet als instructors fer adaptacions dels exercicis segons les particularitats de cada practicant. Les sessions tenen una durada de 50 mintus.

Classes de pilates STUDIO, en les màquines de pilates dissenyades pel creador del mètode, Joseph Hubertus Pilates. Són classes dirigides en grups molt reduïts (4-5 persones), la qual cosa permet als instructors fer adaptacions dels exercicis segons les particularitats de cada practicant. Les sessions tenen una durada de 50 minuts.

Classes de pilates enfocades en aquells exercisis específics per a tonificar i esculpir el nostre cos. Pilates DANCE És una de les variants del mètode pilates que oferim a Espai Pilates. Són classes dirigides en grups reduïts. Les sessions tenen una durada de 50 minuts.

Classes que integren els exercicis de pilates en una coreografia amb música. La coreografia i la música canvien a cada sessió, per tal que qualsevol persona pugui incorporar-se al grup sense necessitat d’haver assistit a les sessions anteriors. Pilates TONO és una de les variants del mètode pilates que oferim a Espai Pilates. Són classes dirigides en grups reduïts. No es necessari cap coneixament de dansa. Les sessions tenen una durada de 50 minuts.

Classes que combinen exercicis de pilates amb abdominals hipopressius. Els beneficis dels abdominals hipopressius són molt diversos: permeten reduir el perímetre de la cintura, protegeixen la columna vertebral, milloren la postura corporal, prevenen hèrnies abdominals, inguals, umbilicals i discals, són molt efectius en casos d’incontinència, prolàpses, determinades disfuncions sexuals, en la recuperació postpart o en certes patologies de la columna. També es molt interessant per a esportistes com a corredors, triatletes, tennistes, etc. Les sessions tenen una durada de 50 minuts.

Classes de pilates per a embarassades. L’exercici físic i, en concret, el pilates, té molts benefices per a les dones embarassades. No només els ajuda a controlar l’augment de pes, sino que permet evitar i alleujar molèsties pròpies de l’embaràs, enfortir el cos i afavorir una recuperació postpart més ràpida. Són classes dirigides en grups molt reduïts on el nostre instructor adapta els exercicis de pilates a l’embaràs. Les sessions tenen una durada de 50 minuts.

Servei de fisioteràpia. A Espai Pilates comptem amb un servei de fisioteràpia en hores prèviament concertades a recepció.