EL CENTRE

Espai Pilates es un centre especialitzat en pilates. Oferim classes individuals, en duet o en grups molt reduïts per tal de poder oferir una atenció personalitzada a tots els nostres clients.

El pilates es un mètode creat per Joseph Hubertus Pilates i es basa en la combinació de moviments controlats que es realitzen al terra, amb equipament específic, i en unes maquines especialment creades per a la pràctica de pilates.

Gràcies a la pràctica de pilates, s’aconsegueix tonificar i enfortir el cos, augmentar la flexibilitat, desenvolupar l’estabilitat del centre (el que en pilates s’anomena core), millorar l’alineació de la columna vertebral i la postura, al mateix temps que augmenta el nostre benestar mental i corporal i permet prendre consència del nostre cos a través de la respiració.

En conseqüència, el mètode pilates ajuda a assolar un cos més fort, equilibrat, flexible i amb més llibertat de moviment.

El treball es realitza des dels músculs més profunds del nostre cos cap als grups musculars exteriors. És a dir, de dins cap a fora. D’aquesta manera, es tonifiquen tots els grups musculars, incloent aquells que no s’acostumen a treballar en altres mètodes d’entrenament i que fins i tot, podíem ignorar tenir.

En el nostre dia a dia, el mètode pilates també ens ajuda a desenvolupar un control que ens eviti lesions en moviments com pot ser pujar una escala, treballar a l’ordinador o bé aixecar una càrrega pesant des d’una posició difícil. Tot això sense forçar ni l’esquena, les espatlles ni altres músculs.

El nostre centre de pilates està ubicat en el centre de Mataró. Comptem amb una sala de MAT, per a les classes que es realitzen a terra amb equipament específic, i una sala de STUDIO, per a les classes en màquines. Tots els nostres instructors estan certificats i altament qualificats per a poder ensenyar el mètode pilates i poder-se adaptar a les necesitas específiques de cada persona.